Over Daan

Met een passie voor ontwerpen!

 

Een creatieve denker en doener die technologie, digitale media en gevoel dichter bij elkaar wil brengen. Hierin wil hij de juiste balans vinden tussen functionaliteit en design met oog voor detail.

Daan denkt graag mee, adviseert en levert maatwerk. Door goed te luisteren krijgt hij een duidelijk beeld van de wensen van de klant. Deze vertaalt hij naar een mooi eindproduct. 

Zijn kennis en vaardigheden deelt hij graag met zijn omgeving. Hij hoopt anderen hiermee te inspireren.

  • CREATIEF
  • BEELDDENKER
  • ANALYTISCH
  • OPEN EN INTEGER

Met trots ontworpen:

 

Werkervaring

Op het gebied van digitale media werkt hij al meer dan 15 jaar voor diverse grote en kleine bedrijven in Nederland, maar ook voor internationale bedrijven.

Hij heeft onder andere gewerkt voor Wolters Kluwer, Getronics, Landstede Groep, EAS International (sportvoeding), PCA Mobile, Koninklijke Utermöhlen, Wehkamp, Devote /Ordina, WZ internetware, Fidder & Löhr, QRoad BV, Fierce Hair & Make-up, Kringloopwinkels Noggus&Noggus, Stichting Kringloop Zwolle, Restaurant Mona’s, Lunchroom Lekkerrr en vele anderen.

Wanneer je advies wil op het gebied van online media, neem dan contact met ons op.

Studio

Mijn doel is om dit jaar (2018) als uitbreiding op Zogedaan.com een studio op te bouwen, waarbij co-creatie & co-working de sleutelwoorden zijn. Een innovatieve studio die zich specialiseert in het ontwikkelen en verbeteren van online presentatie als van online software (SAAS).

Gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, design en een geoptimaliseerde workflow staan hierin centraal.

Wij leveren producten van een hoge kwaliteit, hiermee onderscheiden wij ons van de concurrent.