Expertises

Online positioneren is complex

Het online positioneren van producten en diensten is complex. Wij bieden dan ook diverse mogelijkheden. Zo ontwerpen en ontwikkelen wij websites, mobiele sites, online applicaties, animaties en video’s. Door goed te luisteren naar jouw kennis en wensen kunnen wij met onze expertise de vertaalslag voor je maken door middel van concrete online oplossingen.

Webdesign & Website

Wij maken professionele websites (op maat) met een uniek design in combinatie met een gebruiksvriendelijk beheersysteem, waardoor je gemakkelijk aanpassingen kunt doen binnen je website! De content kan ook volledig door ons worden gepubliceerd.

User experience & Customer Journey

UX (user experience) met als doel de gebruikerservaring te verbeteren.
Ieder bedrijf zou de customer journey van zijn klanten in kaart moeten brengen en optimaliseren.  Door de route te visualiseren krijg je inzicht en ideeen om leads en huidige klanten nog beter van dienst te zijn.

Infographics & Iconen

Data op een unieke en overzichtelijke manier vormgegeven en dit eventueel in de huisstijl van je bedrijf. Iconen/ illustraties kunnen wij ontwerpen om iets te visualiseren waar je anders tientallen woorden voor nodig zou hebben.

Animatie & Video editing

ZOGEDAAN.COM heeft animatie geleverd aan diverse bedrijven. Video producties werken wij samen met een aantal jonge talenten, maar ook ervaren professionals.

Logo & Huisstijl

ZOGEDAAN.COM maakt unieke logo’s ….. gevoel…waardes….kleurgebruik. Een mooi combinatie van lettertypes. En dit alles kan worden beschreven in een gedetailleerd huisstijlhandboek.

Service & Onderhoud

Website en CMS up-to-date houden heeft voor bedrijven, ondernemers en zzp’ers veel al geen prioriteit, maar is zeker wel noodzakelijk voor een optimale beveiliging, snelheid en waardering binnen zoekmachines.

Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?